Functie
Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde medewerker die volgende taken voor zijn/haar rekening wil nemen:
Ben je gepassioneerd door koken en wil je deel uitmaken van een culinair hotelteam? Als hulpkok help jij bij het maken van gastronomische gerechten. Je werkt nauw samen met het team van chefs om menu's te ontwikkelen, en deze te bereiden. Je helpt de chef bij de mise -en -place.
Jouw profiel
Solliciteer jij graag op deze vacature dan verwachten wij dat je over volgende competenties beschikt:
- Je hebt een passie voor hoogwaardige ingredienten.
- Ervaring in culinaire keuken is een pluspunt.
- Je hebt zin in een keuken met een next level.
- Je hebt oog voor het fijnste detail.
- Stressbestendig.
- Passie voor koken en streven naar uitmuntendheid.
-
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
-
Een soort product bereiden: Traiteurproducten
-
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
-
Gerechten bereiden: Europees
-
De ingrediënten doseren en mengen
-
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
-
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
-
Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
-
Gerechten bereiden: Oosters
-
Een soort product bereiden: Ontbijt
-
Gerechten bereiden: Afrikaans
-
Gerechten bereiden: Creools
-
Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
-
Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
-
Gerechten bereiden: Spaans
-
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
-
Gerechten bereiden: Italiaans
-
Gerechten bereiden: Indisch
-
Gerechten bereiden: Chinees
-
Gerechten bereiden: Japans
-
Koken voor een doelgroep: Bejaarden
-
Koken voor een doelgroep: Kinderen
-
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
-
De activiteiten van een team coördineren
-
Gerechten bereiden: Thais
-
Gerechten bereiden: Libanees
-
Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
-
Gerechten bereiden: Vietnamees
-
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
-
Een soort product bereiden: Sandwiches
-
Een soort product bereiden: Sauzen
-
Een soort product bereiden: Vlees
-
Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
-
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
-
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
-
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
-
Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
-
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
-
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Aanbod
Binnen deze vacature kunnen wij jou het volgende aanbieden:
- Een stimulerende werkomgeving.
- Mogelijkheid voor professionele groei.
- Competitief salaris.
- De kans om te werken in een exclusieve setting met een focus op culinaire gastronomie.
- Kans op vast na een interimperiode.
Spreekt deze vacature je enorm aan? Ben je woonachtig in regio Kortrijk of kan je je makkelijk verplaatsen en wil je snel aan de slag? Contacteer ons dan rechtstreeks via mail naar 'kortrijk@daoust.be'.
Je kan ons ook telefonisch bereiken op nummer 056/25.20.65 en vraag naar Virginie.
Wij ontmoeten je graag voor een kennismakingsgesprek en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Daoust Family!
Solliciteren
Virginie Stove
056/25 20 65